اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۲۱ مهر ۱۴۰۳) | کاهش چهاردرجه‌ای دما

  • کد خبر: ۲۹۳۸۷۳
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۲۱ مهر ۱۴۰۳) | کاهش چهاردرجه‌ای دما
کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی از کاهش چهاردرجه‌ای دما در مشهد و خراسان رضوی در روز یکشنبه، خبر داد.

علی الهی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: بر اساس نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، برای امروز و فردا در خراسان رضوی، باد نسبتاً شدید تا شدید همراه با خیزش گردوخاک در نواحی بادخیز شرق و جنوب پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: همچنین برای خراسان رضوی از امشب افزایش ابر و برای نواحی کوهستانی احتمال بارش پراکنده وجود دارد، به‌طوری‌که فردا در سطح استان، شرایط نیمه‌ابری تا ابری همراه با وزش باد شدید و در پاره‌ای نقاط، رگبار باران و وقوع رعدوبرق را شاهد خواهیم بود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی برای شهر مشهد نیز از بعدازظهر امروز، افزایش ابر، وزش باد و خیزش گردوخاک پیش‌بینی کرد.

الهی از کاهش چهاردرجه‌ای دمای هوا در خراسان رضوی طی فردا (یکشنبه، ۲۲ مهرماه) خبر داد و گفت: برای روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه به تناوب افزایش یا کاهش یک تا دودرجه‌ای دما پیش‌بینی می‌شود.

وی عنوان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، فریمان با دمای ۷ و تایباد با دمای ۳۵ به ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند و طی این مدت، بیشینه و کمینه دمای شهر مشهد ۳۱ و ۱۴ درجه به ثبت رسیده است.

به گفته کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی، طی ۲۴ ساعت گذشته، بیشترین وزش باد در شهر سبزوار با سرعت ۴۰ کیلومتربرساعت گزارش شده است.

وی افزود: دمای مشهد امروز بین ۱۴ تا ۲۹ درجه خواهد بود و فردا در گرم‌ترین ساعت به ۲۵ درجه خواهد رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->